v Isparta Mavi Gül Kreş Anaokulu Çocuk Kulubü

Mavi Gül Kreş ve Çocuk Kulubü açılış merasimini yaptı

Mavi Gül Kreş ve Çocuk Kulubü açılış merasimini yaptı

Mavi gül Kreş, anaokulu ve çocuk kulübü 27 Mayıs 2015 günü saat 15,30 da açılış programını yaptı. Programa Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Yakup Kütük,Müdür yr. Belediye Kültür Müdürü İrfan veli Kayacan, Millet vekili adayları, Veliler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kurucu Mudur Orhan Mavi Konuşmasını aşağıdaki şekilde yaptı.

Değerli misafirler, basınımızın güzide temsilcileri, kıymetli velilerimiz, öğretmen arkadaşlarım. Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandırdınız, hoş geldiniz diyor sizleri saygıyla selamlıyorum.

Mavi Gül Kreş ve Çocuk Kulübü’nü hiçbir ticari kaygı duymadan, toplumsal sorumluluklarımız bilinciyle,  emekli öğretmenler olarak güçlerimizi birleştirerek birlik ve beraberlik duygusu açtık. Mutlu çocuklar yetiştirmek için eğlenceli öğrenmeyi hedef aldık.

Sınıflarımızda mutlaka üniversite mezunu öğretmenler ve branşlarında uzman yüzme, satranç, müzik, resim, ingilizce, jimnastik öğretmenleri bulunmakta. Bunların yanı sıra Zeka Eğitim ve Geliştirme programının uygulandığı ayrı bir çalışma sürdürülmektedir. Ayrıca kış bahçemiz ve termal yüzme havuzumuz da oyun etkinlikleriyle üst düzeyde, eğlenceli bir eğitim ve öğretim çalışması sürdürülmektedir. Diyanet işlerinin hazırladığı konuları esas alarak, isteyen öğrencilerimize değerler eğitimi vermeye başlayacağız. Kreşimizde bu yaş gurubu çocukların ihtiyacı olan tüm faaliyetlerle birlikte çalışmalarımız eğlenceli bir ortamda devam etmektir. Kreşlere asla çocuk avutma yeri olarak bakılmamalı 0-6 yaş öğrenmenin en hızlı olduğu, özgüvenin kazanıldığı, zeka gelişiminin büyük bölümünün tamamlandığı bir dönemdir.

Önümüzdeki yıl anasınıfımızda Milli Eğitim müfredatı yanında yarım gün İngilizce yarım gün Türkçe eğitim modeli uygulanacaktır.

Katılımınızdan dolayı teşekkür ve minnet duygularımı sunarım saygılarımla…